Novice

Vse novice

RSS RN Portal

 • Interaktivni zasloni – kot nalašč za nemoteno poslovanje v teh nenavadnih časih
  Interaktivni zasloni so vrsta vizualnih rešitev, ki množično še ni zaživela, kot bi lahko, a beleži konstantno rast in vsekakor pripomorejo k bolj zanimivim predstavitvam vsebine, posledično pa si sodelujoči te vsebine bolje zapomnijo. A to je zgolj ena od številnih prednosti, ki jih interaktivni ... Več Interaktivni zasloni – kot nalašč za nemoteno poslovanje […]
 • Pravo kakovost za pošteno ceno
  Nihče ne dela barvnih tonerjev tako kot največji ameriški proizvajalec vrhunskih nadomestnih tonerjev MSE, ki s svojimi tehnološkimi inovacijami vztrajno povečuje seznam tehnologij Pravo kakovost za pošteno ceno objavljeno na Računalniške novice.
 • Še vedno se lahko prijavite na Webinar: Znižajte stroške tiska za 70 % in ohranite kakovost (2. del)
  Bralci Računalniških novic se še lahko prijavite na četrtkov brezplačni webinar, kjer boste izvedeli kako prihraniti do 70 % pri tiskanju v podjetju. Še vedno se lahko prijavite na Webinar: Znižajte stroške tiska za 70 % in ohranite kakovost (2. del) objavljeno na Računalniške novice.
 • Še zadnja prosta mesta za brezplačen webinar!
  Na voljo je le še nekaj prostih mest za jutrišnji brezplačen webinar: Znižajte stroške tiskanja za 70 %. Webinar, ki je za bralce Računalniških novic brezplačen! Še zadnja prosta mesta za brezplačen webinar! objavljeno na Računalniške novice.
 • Webinar: Znižajte stroške tiskanja za 70%!
  Za bralce računalniških novic smo v sodelovanju s podjetjem Strim Plus d.o.o. pripravili brezplačen webinar, kjer boste izvedeli kako prihraniti do 70% stroškov pri tiskanju. Webinar: Znižajte stroške tiskanja za 70%! objavljeno na Računalniške novice.

No results found

Rešitve tiskanja

No results found

Digitalizacija

No results found

Interaktivne rešitve

No results found

Rešitve za šole

No results found

Meni