Horion dodatki

Pričakujemo lahko, da bodo v bližnji prihodnosti v načinu kje in kako bomo delali zagotovo še spremembe. Vendar, ne bomo pa ljudje spremenili naše potrebe po človeški povezavi.

Mi razumemo kaj naredi sestanke bolj človeku prijazne – za vse v prostoru in za tiste, ki se vključujejo z drugih strani sveta. Z enostavnostjo postavitve, upravljanja in uporabe naših rešitev vam pomagamo izvabiti kar največ iz vaših sestankov. Pri videokonferencah ne sklepajte kompromisov.

Horion HC-3

Videokonferenčna kamera visoke resolucije

Uživajte na spletnih sestankih visoke definicije
Majhna, a zmogljiva kamera doda vašemu interaktivnemu zaslonu možnost videokonferenc. 4K UHD resolucija kamere, dvakratni zoom in širok 118° vidni kot vam zagotavljajo odlično sliko, inštalacija brez gonilnikov pa enostavno uporabo v vseh operacijskih sistemih.

Horion HM-3S

Bluetooth vsesmerni pametni mikrofon z zvočniki

Enostaven, a zelo zmogljiv
V majhnih skupinskih konferenčnih prostorih vam je Horion pametni vsesmerni mikrofon z zvočniki v veliko pomoč pri učinkovitosti komunikacije. Edinstvena tehnologija avtomatskega 360° odkrivanja zvoka ter odlični zvočniki vam skupaj z enostavno brezžično in hitro povezavo prek ene tipke interaktivni zaslon spremeni v videokonferenčni sistem.
Možnost povezave z dodatnim mikrofonom za povečan doseg zvoka.

Horion OPS i7 / OPS i5

Vgradni PC računalniki

Povečana zmogljivost in uporabnost interaktivnega zaslona
Enostavna Plug&Play vgradnja PC računalnika preko OPS reže vam omogoča, da iz svojega interaktivnega zaslona dobite kar največ. Direktna povezava omogoča stabilno uporabo z manjšo porabo energije, brez zamika pri dotiku ter praktično brez žic in kablov.
V ponudbi imamo dve opciji, zmogljivejša ima i7 Intel procesor, 8GB RAM in 256GB SSD, druga pa je z i5 Intel procesorjem, 4GB RAM in 128GB SSD. 

Horion HK-50 / HK-70 / HK-90

Visoko kakovostna mobilna stojala za velikoformatne zaslone

“Obvezen” dodatek za interaktivne zaslone
Visokokakovostno stojalo na koleščkih je narejeno iz kombinacije jekla in karbona, zato zagotavlja dolgoročno varno uporabo in mobilnost zaslona med različnimi prostori. Poleg same uporabnosti pa naše stojalo tudi izgleda fantastično, izdelava je vrhunska, verjamemo da bo primeren za vsako konferenčno sobo.
V ponudbi imamo tri izvedenke, glede na velikost in težo zaslona, HK-50 za 55″ zaslone, HK-70 za 65″ in 75″ zaslone, HK-90 za 86″ in 98″ zaslone
.

Meni