Sharp WCD

Sharpov Windows Colaboration Display oziroma zaslon za sodelovanje je 70-palčni interaktivni 4K zaslon naslednje generacije, eden prvih, ki ustreza specifikacijam Microsoft in omogoča boljšo izrabo prostora in bolj produktivno sodelovanje na sestankih, v predavalnicah, praktično povsod. Čas je za pametnejše sestanke, kjer preprosto pridete, se priključite in delate skupaj.

Timsko delo omogoča sanjsko delo

Z zaslonom Sharp WCD lahko izboljšate produktivnost skoraj vsakega sestanka, saj ekipam omogočite enostavno povezovanje in deljenje idej v okolju, ki je popolnoma optimizirano za udobje in učinkovitost.

Vrhunska kakovost slike

Sharp WCD zaslon podpira ločljivost 4K UHD, ima Optical Bonding tehnologijo in je nasploh eden najboljših na trgu

Kapacitativni dotik

Natančnost dotika, na interaktivnih zaslonih, se prvič lahko primerja z pametnimi telefoni na dotik.

Da za videokonference

Vgrajena kamera ter napredni mikrofoni omogočajo, da je zaslon enostavno vedno pripravljen na videokonferenco

Windows certificiran
zaslon za sodelovanje

Sharpov WCD ima kot eden prvih interaktivnih zaslonov na tržišču pravi Windows certifikat, ki potrjuje kakovost in tehnično naprednost

Brezžično deljenje zaslona
z delovanjem dotika

Pri načinu brezžičnega deljenja zaslona oz t.i. mirroringu deluje tudi funkcija dotika, kar je Sharpova unikatna prednost

IOT pripravljen
na pametno stavbo

Vgrajeni senzorji temperature, vlage, svetlobe in kakovosti zraka ter zasedenosti prostora omogočajo boljšo in učinkovitejše sestanke

Enostavno sodelujte in delite svoje izkušnje

Z zaslonom za sodelovanje Windows lahko izboljšate produktivnost skoraj vsakega sestanka, saj ekipam omogočite enostavno povezovanje in deljenje idej v okolju, ki je popolnoma optimizirano za udobje in učinkovitost. Čas je za pametnejše sestanke, kjer preprosto pridete, se priključite in delate skupaj.

Videokonference na višjem nivoju

Zaslon za sodelovanje Windows uporablja Sharpovo nagrajeno profesionalno zaslonsko tehnologijo in vključuje tudi vgrajeno kamero 4K, mikrofon s širokim poljem in zvočnike za učinkovito video konferenčno rešitev. Visoko kakovosten 8 m dolg kabel USB-C omogoča enostavno enkratno povezavo za celotne video, avdio ter omrežne podatke in podatke na dotik in skrajša čas, ki ga porabite za pripravo opreme za sestanek.

Ne samo pameten, ampak tudi lep

Sharpov zaslon za sodelovanje Windows deluje najbolje pri uporabi z orodji za sodelovanje Microsoft 365, prav tako pa je potrjen za Microsoft Teams in Skype for Business.
S svojim modernim in elegantnim dizajnom z zaslonom od roba do roba izgleda dobro v  vseh še tako prestižnih korporacijskih sejnih sobah.

Vgrajeni IoT senzorji

Vgrajeni senzorji IoT prav tako zbirajo podatke v realnem času o uporabi prostora in okoljskih pogojih in se lahko povežejo s platformo v oblaku Microsoft Azure Digital Twins ki je del pametne strategije za gradnjo.

Specifikacije

PN-CD701
Velikost 70″
Dimenzije zaslona (mm) 1623 x 976
Tehnologija dotika P-Cap
Resolucija 4K
Vidni kot 178°
Backlight W-LED
Teža (kg) 65
Meni