Digitalni LED pingvini

Posodobite svojo predstavitev in pojavnost na dogodkih na način, da vas bodo opazili vsi.

Kaj so digitalni LED pingvini?

Digitalni LED pingvini so pametni LED zasloni, podobni po velikosti t.i. “pingvinom” oziroma tradicionalnim roll-up oglasnim panojem. So enostavni za uporabo, obenem pa zelo vsestranski, saj lahko delujejo kot samostojni zasloni ali pa preprosto povežemo večje število LED pingvinov skupaj, da tvorijo ogromen LED video zaslon. Uporabljajo se za za prikaz privlačnih videoposnetkov, slik in animacij v zaprtih prostorih in na prostem, vključno z maloprodajnimi trgovinami, nakupovalnimi centri, razstavami in seveda vsem možnimi dogodki.

Naredite boljši vtis

Pametni digitalni LED pingvin bo očaral vaše občinstvo in dodal povsem novo raven vznemirjenja in živahnosti s svojimi osupljivimi vizualnimi podobami in prilagodljivimi možnostmi.

Robusten in stabilen

Pametni digitalni LED pingvin ima sodoben in čvrst dizajn. Zaradi visokokakovostnega aluminijastega okvirja je lahek in tanek, izdelan iz najboljših materialov za dolgo življenjsko dobo in profesionalno uporabo.

Za večkratno uporabo

Pametni digitalni LED pingvin služi kot najpametnejša zamenjava za tradicionalne tiskane roll-upe oziroma t.i. pingvine. Z njim lahko prikažete svojo vsebino v realnem času s preprostimi kliki tudi na daljavo.

Neskončna vsebina

Vaša vsebina ne bo več omejena na statično besedilo in grafiko. Digitalni LED pingvini prikazujejo videoposnetke, slike ter prehodne animacije, kar zagotavlja bolj dinamično in privlačno vsebino.

Notranja uporaba

Modeli IN so primarno namenjeni za uporabo v notranjih prostorih, ima zaščito zaslona IP20, kar pomeni, da ščiti zaslon proti prašnim delcem.
Serija ima zelo dobro svetilnost, ki presega 1.000 nitov, kar zagotavlja več kot zadovoljivo uporabo in vidnost v vseh notranjih prostorih.

Zunanja uporaba

Modeli OUT so namenjeni tudi zunanji uporabi z zaščito IP65, ki pomeni odpornost proti prašnim delcem in pred curki vode pod nizkim pritiskom.
Serija teh modelov ima svetilnost 5.000 nitov, kar omogoča dobro vidnost v vseh pogojih, tudi v primeru direktne sončne svetlobe.

Naša ponudba LED pingvinov

Notranji P3 LED pingivn

Velikost zaslona: 576×1920 mm

Resolucija zaslona: 192×640 pikslov

Razmak pikslov: P3

Notranji P2.5 LED pingivn

Velikost zaslona: 640×1920 mm

Resolucija zaslona: 256×768 pikslov

Razmak pikslov: P2.5

Notranji P2 LED pingivn

Velikost zaslona: 640×1920 mm

Resolucija zaslona: 320×960 pikslov

Razmak pikslov: P2

Notranji P3W LED pingivn

Velikost zaslona: 768×1920 mm

Resolucija zaslona: 256×640 pikslov

Razmak pikslov: P3

Notranji P2W LED pingivn

Velikost zaslona: 768×1920 mm

Resolucija zaslona: 384×960 pikslov

Razmak pikslov: P2

Notranji P3 dvostranski LED pingivn

Velikost zaslona: 576×1920 mm

Resolucija zaslona: 256×640 pikslov

Razmak pikslov: P3

Zunanji P3W LED pingvin

Velikost zaslona: 768×1920 mm

Resolucija zaslona: 256×640 pikslov

Razmak pikslov: P3

Zunanji P3 LED pingvin

Velikost zaslona: 576×1920 mm

Resolucija zaslona: 192×640 pikslov

Razmak pikslov: P3

Zunanji P2.5 LED pingvin

Velikost zaslona: 640×1920 mm

Resolucija zaslona: 256×768 pikslov

Razmak pikslov: P2.5

Vklopiš in deluje

Naši pametni digitalni LED pingvini so zasnovani tako, da so uporabniku prijazni. Namenska programska oprema omogoča enostavno kreiranje novih programov vsebine in pošiljanje le-teh na LED pingvine.
Privzete nastavitve pa poskrbijo, da LED pingvini začnejo videoposnetke, slike, besedila, animacije predvajati sami od sebe takoj po prenosu oziroma takrat kot smo jih pripravili.

Edinstven dizajn

Naši pametni digitalni LED pingvini so oblikovani s čistimi linijami z izjemno tankim okvirjem 1,5mm iz aluminijeve zlitine, zato so hkrati lahki in trdni.
Zasnovani so z podstavkom, ki omogoča, da je vsaka posamezna enota samostojna brez dodatne podpore. Koleščki na podstavku pa omogočajo še lažje premikanje po pisarni ali na dogodkih eni sami osebi brez dodatne pomoči.

Združevanje več zaslonov

Digitalne LED pingvine je mogoče res enostavno in hitro združiti skupaj, da naredimo večji LED zaslon, ki je zaradi tankega okvirja skoraj brez prekinitve slike.
Če želite dobiti zaslon z zlatim rezom 16:9, preprosto spojite 6 enot digitalnih LED pingvinov.
Povezovanje še večjega števila enot vam omogoča prikazati HD in celo UHD resolucijo.

Različni načini namestitve

Naši digitalni LED pingvini omogočajo različne možnosti namestitve, kot so: prostostoječo namestitev, namestitev na steno, obešanje s stropa, lahko jih uporabite navpično kot roll-up, vodoravno za prikaz pasice, lahko sestavite več vodoravno sestavljenih LED pingvinov ali pa jih nagnete pod želenim kotom, da pokažete vašo pristno ustvarjalnost in pritegnete več pozornosti.

Pametno upravljanje

WIFI, USB, HDMI, 3G/4G (izbirno) in omrežna kabelska povezava so podprti protokoli za nadzor pametnega digitalnega LED pingvina,
Na voljo je več načinov za nalaganje vsebine:
– uporabite hitri USB ključek ali
– preprosto povežete svoj telefon ali računalnik z WIFI modulom na LED pingvinu in pošljete program,
– če pa se prijavite v namensko oblačno storitev, lahko naše LED pingvine upravljate od kjerkoli po svetu.

Združljivost z zunanjimi enotami

Digitalni LED pingvini so zasnovani z več vmesniki za večjo združljivost z zunanjimi enotami.
Zvočni vmesnik omogoča povezavo z zunanjim zvočnikom, kar oglaševanju daje možnost različnih zvokov, kateri so bolje zapomnljivi.
Opcijsko vgrajeni svetlobni in temperaturni senzorji lahko samodejno prilagodita svetilnost posamezne enote.

Meni