Poly videokonference

Pričakujemo lahko, da bodo v bližnji prihodnosti v načinu, kje in kako bomo delali, zagotovo še spremembe. Vendar pa ne bomo spremenili naše potrebe po človeški povezavi. Mi razumemo, kaj naredi sestanke bolj človeku prijazne – za vse v prostoru in za tiste, ki se vključujejo z drugih strani sveta.
Z enostavnostjo postavitve, upravljanja in uporabe naših rešitev vam pomagamo izvabiti kar največ iz vaših sestankov. Pri videokonferencah in uporabi videokonferenčne kamere ne sklepajte kompromisov.

Poly Studio

Vrhunski USB zvočniki z vgrajeno videokonferenčno kamero in mikrofoni

Narejen za majhne prostore in velike ideje
Z najboljšo kakovostjo zvoka v svojem razredu blokira moteče zvoke, ki bi lahko prekinili sestanke. Zato na obeh koncih klica ujamete vsako besedo.
S skupnim kadriranjem in samodejnim sledenjem zvočnikov naredi povezavo osebno. Vidijo se tudi vse pomembne podrobnosti – vse do govorice telesa in mimike obraza.
Upravlja se ga enostavno. Orodja za upravljanje v oblaku omogočajo avtomatsko posodabljanje in spreminjanje nastavitev.
Poly Studio. Bližnjica za boljše sodelovanje v sobi.

Možnost priklopa dodatnega mikrofona za povečan doseg zvoka.

Poly EagleEye Cube

Kompaktna videokamera z vgrajenimi mikfoni

Manjše prostore spremenite v zmogljive sejne sobe
O
dklenite možnosti majhne sejne sobe z zmogljivimi videokonferenčnimi zmogljivostmi.
EagleEye Cube je odličen način za dodajanje vrhunske slike in vrhunsko izkušnjo zvoka Poly.
Seznanite ga s sistemi G7500, Trio ali Group Series, da še izboljšate sestanke na daljavo.
S samodejnim skupinskim kadriranjem in 5-kratnim zoomom ter legendarnimi zvočnimi zmogljivostmi se vaše ekipe lahko povežejo tako kot še nikoli prej.

Poly Calisto 7200

Bluetooth zvočnik z vgrajenimi mikrofoni

Velik zvok za majhne skupinske konferenčne prostore
Če se srečujete v majhnem prostoru, še ne pomeni, da nimate velikih pričakovanj.
Zvočnik Calisto 7200 nikoli ne razočara.
Hitro in brez stresa se povežite preko USB ali Bluetootha ter nadaljujte z intuitivnim upravljanjem.
Pogovori tečejo naravno s štirimi usmerjenimi mikrofoni, ki filtrirajo neželen hrup.
Torej, sprostite se, odlično srečanje bo.

Obrnite se na nas za ostale videokonferenčne rešitve.

V konferenčnih prostorih vseh velikosti imate lahko kakovosten zvok in napredne funkcije kamere.
To vam ponuja Poly s svojimi tehnološko naprednimi rešitvami, ki pa so enostavne za namestitev, enostavne za upravljanje in enostavne za uporabo.

Na poti

Rešitve, ki se premikajo z vami.
Delo se danes dogaja povsod. 50% poslovnih klicev se zgodi na mobilnih napravah. Ne glede na to, kje ste, mora pogovor zveneti odlično in naravno. Poly ponuja nepremagljivo blokado hrupa in kakovost zvoka, tako da ste lahko še bolj produktivni, kamorkoli vas delo popelje.

Za mizo

Osredotočite se na delo, ne na hrup.
Poskrbite, da se na drugem koncu klica ne slišijo okoliški pogovori in zvoki. Naši mikrofoni za preklic hrupa blokirajo hrup in optimiziramo jasnost klicev, tako da je tako rekoč vse, kar se sliši, vaš glas – glasno in jasno.

Delo od doma

Povezani. Sodelujemo. Ustvarjamo.
Veliko zaposlenih zdaj dela od doma, Poly pa jim omogoča, da imajo enak učinek s svoje kuhinjske mize kot s svojih miz v pisarni. Naše slušalke in videokonferenčne kamere dosledno ohranjajo komunikacijo in olajšajo povezovanje in sodelovanje brez ovir.

Konferenčne sobe

Spoznajte neverjetno.
Ne glede na velikost konferenčne sobe zahtevate izjemno kakovost videa in zvoka, da se počutite, kot da ste v isti sobi. Skupna raba vsebine, ki omogoča sodelovanje ne glede na to, kje je vaša ekipa. Tehnologija, ki ustvarja zmogljive povezave – in preprosto deluje.

Skupni prostori

Velike ideje, majhni prostori.
Takojšnje sinhronizacije, tedenske preverbe, skupinsko brainstormanje – skupni prostori so ti, kjer se vse to dogaja danes. Poly ima prilagodljivo paleto video rešitev, ki jih je enostavno upravljati, zgrajenih za sodelovanje v teh manjših prostorih. In za ceno, ki si jo lahko privoščiš.

Odprta pisarna

Več sodelovanja, več hrupa.
Koncept pisarne se spreminja s številnimi podjetji, ki se selijo v odprte pisarniške tlorise. To res prinaša več sodelovanja, a tudi več hrupa. Naši izdelki so zasnovani posebej za tako pisarno, ne glede na to, kakšna stopnja motenja se pojavi.

Meni