Rešitve tiskanja

Tiskanje je ključnega pomena v vsakem podjetju, a pristopi se razlikujejo. Če imate podobne pomisleke, vam nudimo rešitve tiskanja za poenostavitev
Če se tudi vi srečujete s podobnimi pomisleki, potem vam lahko mi tiskanje poenostavimo.

0%
podjetij ne spremlja stroškov tiskanja
0% - 0%
prihodkov predstavljajo stroški dokumentacije
0%
svojega časa IT nameni reševanju zadev tiskanja
0% - 0%
lahko podjetje zmanjša stroške tiskanja z dolgoročnimi pogodbami

NAJEM IN UPRAVLJANJE TISKANJA
(Managed Print Services)

5. Upravljanje

Odzivna tehnicna pomoc na vec nivojih poskrbi za vzdrževanje ter svetovanje. Sprotna porocila nam dajejo natancen pregled za tiskanje brez skrbi tudi v prihodnje.

4. Vpeljava

S profesionalnim vodenjem projekta in izkušenimi certificiranimi strokovnjaki zagotavljamo kar se da tekoco vpeljavo nove rešitve.

3. Dogovor

Skupaj potrdimo naslednje korake tako glede samih naprav, programskih rešitev kot tudi cenovnega in casovnega okvirja rešitve.

1. Analiza

Na osnovi realnih podatkov naredimo poglobljeno analizo trenutnega stanja vašega okolja tiskanja, kar nam da osnovo za razmišljanje glede izboljšave procesa tiskanja, samih naprav ter manjšega vpliva na okolje.

2. Predlog

Predstavimo vam celovit predlog izboljšav, ki je seveda prilagojen vašemu poslovanji in usklajen z vašimi zahtevami.

Prepustite skrb za tiskanje nam.
S strokovnostjo in z veseljem rešujemo naslednje izzive:

Ne želim se ukvarjati s tiskalniki!

Naša storitev najema in upravljanja tiskanja pomeni, da vse storitve povezane s tiskalniki in kopirci prevzamemo nase, od naprav do potrošnega materiala ter tekočega vzdrževanja. Zagotovljene so tudi nadomestne naprave in odziven servis, vse po vnaprej znanih stroških.

Tiskalnik spet nekaj ne dela pravilno!

S programsko opremo vidimo težavo v realnem času in se jo preko oddaljenega dostopa hitro lotimo.

Ne vem kje in kaj naročiti!

Naša storitev najema in upravljanja tiskanja odpravlja težave z iskanjem dobaviteljev, servisov, izbiro ponudb, naredi jasno sliko med stotinami modelov tonerjev in kartuš in posledično ukinja polne omare neuporabljenih tonerjev.

Toner je dražji od tiskalnika!

Mi gledamo na tiskanje skozi življenjsko dobo naprav in zahtev uporabnikov, na tej podlagi svetujemo izbiro ter samo projekt, kar ponavadi prinese poleg manj stresa za stranko tudi nižje stroške tiskanja na dolgi rok. Zagotovimo lahko enak model naprav skozi daljše časovno obdobje, kar zmanjšuje stroške, predvsem pa poenostavlja rokovanje z napravami.

Tiskalnikov je vedno več, kam s starimi…

V rešitev lahko vključimo nove in/ali obstoječe naprave. Odkupujemo tudi rabljene tiskalnike, katere ali obnovimo ali pošljemo v razgradnjo.

Toliko je novih funkcionalnosti, ki jih ne poznam…

Z veseljem svetujemo in izobražujemo naše uporabnike glede funkcionalnosti modernih naprav tako v segmentu tiskanja kot skeniranja.

Spet mi je nekdo odnesel moje printe!

Moderne naprave omogočajo varno tiskanje na zahtevo, kar pomeni, da ne boste več iskali svojih dokumentov pri sodelavcih, niti čakali na prosto napravo. Še posebej je to primerno za občutljive dokumente v finančnih in kadrovskih zadevah.

Meni