Pametni interaktivni zasloni

Posodobite svojo predstavitev z interaktivnostjo, podprite timsko sodelovanje na lokaciji in na daljavo.

KAJ SO PAMETNI INTERAKTIVNI ZASLONI?

Pametni interaktivni zaslon združuje vse potrebne funkcije, kot so projektor, računalnik, bela tabla, videokamera, zvočniki in mikrofon, kar omogoča enostavno povezovanje in deljenje vsebine ter izvajanje videokonferenčnih klicev brez potrebe po uporabi več ločenih naprav.

ENOSTAVNA UPORABA

Ponuja novo izkušnjo sodobnega predstavljanjain interaktivnega izobraževanja, ki se poslavlja od tradicionalnih bele tabele in papirnatih flipchartov ter odpravlja zmedo s kabli in nastavljanjem projektorjev. Omogoča poljubno pisanje,brisanje in deljenje vsebine, ki lahko vključuje video in zvok.

Interaktivni zaslon je lahko nameščen na mobilnem stojalu na koleščkih, kar omogoča enostavno premikanje med prostori. Hkrati pa ga je mogoče tudi montirati na steno, kar omogoča varno namestitev in minimalno porabo prostora.

Pametne funkcije
za enostavno uporabo “bele” table na
pametnem interaktivnem zaslonu

Google Integracija

Z Google Education uporabnikom omogočamo enostaven dostop do Googlovih aplikacij.

Deljenje vsebin
Interaktivni zasloni omogočajo enostavno deljenje zaslona z različnih naprav, kar olajšuje skupinsko sodelovanje.
Tehnologija dotika
Vrhunska natančnost dotika še povečuje uporabnost Hisense interaktivnih zaslonov.
Video rešitve
Opcijski videobar je nadgradnja, ki še dodatno olajša delovanje videokonferenc.

Aktualni modeli v naši ponudbi

Hisense GoBoard Live
Hisense GoBoard
Hisense serija BE
Hisense serija CE

Sodelovanje pri delu

V tradicionalni konferenčni sobi se uporablja opremo, kot so računalniki, projektorji, zasloni in različni kabli za izmenjavo vsebin, zaradi česar je okolje običajno precej neurejeno. Pametni interaktivni zasloni omogočajo tekoče in priročno deljenje vsebine in sodelovanja. Uvajajo nov način slog za izboljšanje učinkovitosti konference.

Povezljivost

Interaktivni zasloni omogočajo uporabo Webcast, Miracast, DLNA, Hisenseshare itd. Dvojni moduli WiFi hkrati podpirajo dostopno točko za skupno rabo zaslona in omrežno povezavo Wi-Fi. Z nizko zakasnitvijo slike boste uživali v hitrejši in stabilnejši povezavi.

Širok nabor Googlovih aplikacij

S hitrim in enostavnim dostopom do Googlevih aplikacij lahko uporabniki hitreje in učinkoviteje opravite svoje naloge, saj so vam vsa potrebna orodja na dosegu roke.

Video prenos

Vgrajena 4K kamera omogoča prenos videa z visoko kvaliteto ter majhno zakasnitvijo ter je zasnovana s fizičnim pokrovom in delovno lučjo.

*Kamera je integrirana le na modelih GoBoard Live in modelih serije BE*

Meni