Zasloni na dotik

Dinamična predstavitev za navdušujočo nakupovalno izkušnjo

KAJ JE DIGITALNI MOBILNI ZASLON?

Digitalni mobilni zaslon je prenosna naprava z brezžično tehnologijo, vgrajeno baterijo in premično osnovo, ki omogoča prilagajanje višine, naklona in rotacije.

KAJ JE DIGITALNI TOTEM?

Digitalni totem je naprava, ki združuje zaslon na dotik in digitalno vsebino, omogoča interaktivno izkušnjo strankam ter omogoča hitro spreminjanje vsebine.

Povečana angažiranost
POVEČANA ANGAŽIRANOST

Oba zaslona omogočata interaktivno izkušnjo in bogato vsebino, kar spodbuja angažiranost uporabnikov ter ustvarja bolj neposredno in privlačno interakcijo.

Povezljivost
POVEZLJIVOST

Podpira brezžično projiciranje zaslona mobilnega telefona/tablice/računalnika s pritiskom na en gumb, projiciranje prek kabla Type-C ter obratno polnjenje.

Zasloni za vse potrebe
ZASLONI ZA VSE POTREBE

Zasloni na dotik so primerni za vse potrebe zaradi mobilnosti, interaktivnosti in prilagodljivosti, kar omogoča različne uporabe doma ter v poslovnih in javnih prostorih.

NAPREDNO OGLAŠEVANJE

Digitalni mobilni zaslon

Digitalni mobilni zaslon omogoča brezžično povezavo s telefonom, računalnikom ali tablico, kar omogoča deljenje vsebin in dinamično predstavitev ponudbe ali storitev, ustvarjajoč nepozabne doživetje ter privlačno predstavitev.

Digitalni totem

Napreden zaslon naprave omogoča do 10 dotikov hkrati. FHD ločljivost zaslona prispeva k odličnim oglasom in navdušuje stranke s svetlo sliko visoke kakovosti. Poleg tega bo vaša vsebina obogatena s zvočnimi učinki vgrajenih zvočnikov.

Digitalni mobilni zasloni screen sharing
Digitalni mobilni zaslon v trgovini
Digitalni totem povečan ogled
Digitalni totem v nakupovalnem središču

FUNKCIONALEN DIZAJN

Prilagodljivost digitalnega mobilnega zaslona

Dizajn digitalnega mobilnega ekrana je izjemno funkcionalen, saj omogoča postavitev na katerokoli mesto in prilagoditev rotacije horizontalno ali vertikalno.

Varno ohišje digitalnega totema

Ohišje naprave je izdelano iz kovine in ima kaljeno steklo, kar omogoča uporabo v javnih prostorih, ne da bi vam bilo treba skrbeti za njegovo varnost.

Prilagodljivost digitalnega mobilnega zaslona
Varno ohišje digitalnega totema

ŠIROK SPEKTER UPORABE

Trgovine in izložbe

TRGOVINE IN IZLOŽBE

V trgovinah zasloni na dotik ustvarjajo sodobno nakupovalno okolje, omogočajo dinamičen prikaz izdelkov ter izboljšujejo izkušnjo strank. Prikazujejo promocijske vsebine, informacije o izdelkih in aktualne ponudbe, kar spodbuja večjo prodajo in zadovoljstvo strank.

Sejmi

SEJMI

Zasloni na dotik na sejmih omogočajo dinamično predstavitev izdelkov in storitev, privabljajo pozornost obiskovalcev ter omogočajo hitro deljenje informacij. Povezava s socialnimi omrežji širi doseg, medtem ko njegova interaktivnost spodbuja večji obisk.

Poslovni dogodki

POSLOVNI DOGODKI

Zasloni na dotik so odlično orodje za predstavitve in dogodke. Omogočajo enostavno deljenje informacij na seminarjih, delavnicah ali poslovnih srečanjih, ter ustvarjajo bolj angažirano, dinamično, interaktivno in uspešno komunikacijo.

Meni