Pametni zasloni

Zamenjajte odslužene videoprojektorje za LED zaslone in pametne TV,
digitalizirajte zapiske in predavanja z interaktivnimi zasloni ter
posodobite oglaševanje in pojavljanje na dogodkih z digitalnimi LED pingvini.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za online predstavitev uporabnosti pametnih zaslonov.
V naši predstavitveni sobi lahko v živo preizkusite več različnih modelov, vse prednosti vam podrobneje pokažemo.
Poleg pametnih zaslonov lahko spoznate tudi pametne videokonferenčne rešitve ter rešitve digitalnega obveščanja.
0%
pričakovana rast prodaje iz leta v leto naslednjih 10 let
0%
več ogledov z digitalnim v primerjavi s statičnim obveščanjem
0x
večja možnost zapomnjenja informacij pri digitalnem obveščanju
0%
javnosti verjame, da oglasi predstavljajo kakovost podjetja in produkta

Sodelovanje je ključ do uspeha

Znanstveno je dokazano, da se pozornost ljudi od mobilne revolucije naprej zmanjšuje in je v določenih primerih krajša kot pri zlati ribici.
Digitalni zasloni povečujejo in poenostavljajo skupinsko sodelovanje na delovnem mestu kot tudi med oddaljenimi timi.

Zanimivi in plodni sestanki

Raziskave nam kažejo, da več kot polovica zaposlenih vidi večino svojih sestankov kot dolgočasne, zato jih tretjina med sestanki prebira e-pošto, milenijci pa obenem še družabna omrežja. Da bi se temu izognili, jih je najbolje čim bolj vključiti in to se lahko relativno preprosto naredi z interaktivnostjo in aktivnim sodelovanjem na sestankih.

Čas je denar

Veste, da podjetja za poslovna potovanja v tujino namenijo 1,5 svetovnega BDPja, s tem da njihovo število raste dvakrat hitreje od gospodarske rasti. Zanimivo dejstvo je tudi, da kar tri četrt poslovnih potovanj naredimo v radiju 300 km, obenem pa poslovno potovanje stane prek 300 EUR dnevno.
Z videokonferencami si lahko marsikateri ne nujni sestanek močno skrajšamo. Interaktivni zasloni v naši ponudbi podpirajo najmodernejšo tehnologijo in s tem omogočajo sočasno uporabo tako pisarniških programov, prenosa slike in zvoka ter sodelovanja na daljavo in več.

Predvidljivi stroški, brez vzdrževanja in inštalacij

Digitalni zasloni pridejo od samega začetka lahko opremljeni z računalnikom z vsemi povezavami, za takojšnje delovanje potrebujemo le električno vtičnico. Odpadejo vsi kabli pri povezovanju, odpadejo stroški in tegobe pri inštalaciji v strop , po stenah in v sredino sejnih miz, odpadejo stroški vzdrževanja in menjave žarnic kot pri projektorjih.

Premična sejna soba

Digitalni zasloni so lahko nameščeni na mobilnem stojalu, katerega preprosto premaknemo do delovnega mesta projektnega tima, vklopimo v elektriko in začnemo skupinsko delati na dotičnem izzivu, enako enostavno se ga tudi pospravi oziroma premakne drugam po končanem delu.

Digitalno obveščanje

Ljudje smo vedno bolj neučakani in informacije nas pomirijo. Raziskave kažejo, da se zaznavanje čakalnih dob zmanjša za več kot tretjino v primeru digitalnega obveščanja, pa naj gre za promocijo, zabavo ali učinkovitost. Obenem se lahko z dobrim korporacijskim digitalnim obveščanjem za četrtino izboljša angažiranje zaposlenih.

Digitalno označevanje

V Sloveniji je oglaševanje precej klasično, velik del odpade na TV, v porastu je splet, oglaševanja na prodajnih mestih pa ni prav zelo veliko. Raziskave kažejo, da si vsak četrti obiskovalec fizičnih trgovin želi videti več informacij o razširjeni paleti izdelkov na zaslonu v trgovini, prisotnost digitalnih oznak skoraj za tretjino podaljša čas preživet v trgovini, obenem pa več kot dve tretjini obiskovalcev naredi nenačrtovan impulziven nakup zaradi digitalnega oglasa.
Zato verjamemo, da obstaja priložnost za več prilagojenega oglaševanja na samih trgovskih mestih, digitalno oglaševanje je veliko lažje usmerjati in prilagajati tako potrebam kot zahtevam trga ter tudi sezonskem vplivu.

Imamo rešitve na hardverskem in programskem nivoju, predstavitveno sobo z različnimi segmenti zaslonov. Z veseljem svetujemo, tudi pomagamo pri pripravi vsebine, oglasite se pri nas, vljudno vabljeni!

Meni