Rešitve za šole

V našem podjetju pomagamo šolam, fakultetam in drugim izobraževalnim inštitucijam
v prehodu v moderno digitalno dobo na spodnjih treh področjih.

0%
podjetij ne spremlja stroškov tiskanja
0% - 0%
prihodkov predstavljajo stroški dokumentacije
0%
svojega časa IT nameni reševanju zadev tiskanja
0% - 0%
lahko podjetje zmanjša stroške tiskanja z dolgoročnimi pogodbami

Digitalna posodobitev učilnic

V šolah so v učilnicah ponavadi t.i. interaktivne projekcijske table oziroma projektorji, mi pa prinašamo najnovejšo tehnologijo, interaktivne velikoformatne zaslone. V ponudbi imamo izdelke dveh izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev Sharp in Newline.

Z interaktivnimi zasloni pridobite odlične prednosti:

  • ENOSTAVNOST – vgrajen računalnik z Windowsi ter povezava na splet preko WI-Fija… Tako da rabite samo električno vtičnico.
  • SVETILNOST – zaslon sveti bolj kot TV. Ne rabite ugašati loči, ko ga uporabljate in s tem ohranite pri učencih večjo pozornost.
  • UPORABNOST – delujejo različne Windows aplikacije in poznane programske rešitve (MS Office,…). Videokonference in dvosmerna bela tabla omogoča odlično okolje za učenje na daljavo…
  • MOBILNOST – zaslon lahko montirate na premičnem stojalu, ki ga po potrebi premikamo med prostori.
  • STROŠKOV NI – brez stroškov vzdrževanja – ni menjave žarnic, namenskih pisal…
  • CELOSTNA STORITEV – vse od predstavitve v živo do poprodajne podpore…

Vključevanje 3D tiskalnikov v učni proces

Z veseljem predstavljamo 3D tiskalnike kot učno orodje za vaše učence ter za vaše osebje, ki pomaga dvigniti angažiranost učencev na višjo raven. Izbrali in preizkusili so jih naši strokovnjaki, da bi ponudili najboljši rezultat in popolno varnost za uporabo v učilnicah.

Današnji študentje so jutrišnji voditelji. Tehnični poklici iz t.i. smeri STEM (Science, Technology, Engineering, Math) so najbolj iskani in najbolje plačani v 21. stoletju in imajo tudi največjo rast delovnih mest.
Kot veste, so učenci izredno radovedni in polni navdušenja, zato bi lahko vzbujanje zanimanja za tehnične poklice v zgodnji mladosti sprožilo trajno željo po karieri na katerem od omenjeni področij.

3D tiskalniki močno spreminjajo proizvodnjo in ključnega pomena je, da začnemo poučevati teorijo in prakso že v zgodnejših fazah v naših šolah.
3D tiskalniki so tiskalniki, ki izvajajo »proizvodnjo predmetov«, z njimi lažje animirate učence za več časa za raziskovanje naravoslovja in matematike, ker povečujejo zanimanje učencev in tudi izboljšujejo raven dosežkov na naravoslovnem in tehničnem področju.

Upravljanje tiskanja

Tiskanje je še vedno naša osnovna dejavnost in se mu nikakor ne moremo izogniti. Šolam lahko ponudimo celovito rešitev tiskanja na enostaven in pregleden način, z nami pridobite:
1. Prihranek stroškov
2. Zmanjšanje vzdrževanja
3. Posodobitev in poenotenje naprav
4. Podporo ekološko sprejemljivim rešitvam

Naša rešitev ima več elementov, katere vključimo po potrebi:
Večnamenske naprave tiskanja
Centralen sistem upravljanja tiskanja
Predplačniško tiskanje
Storitve optimizacije flot naprav za tiskanje
Rešitev za skeniranje, OCR in pretoka dokumentov
Vključitev uporabe oblačnih rešitev, kot so npr. Office 365
Svetovanje in nadzor

Meni